10.3.2015 18:13

Έλος… σκουπιδιών [ΦΩΤΟ]

ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΦΡΟ ΤΟΥ ΦΡΟΥΡΙΟΥ

Σε ένα τεράστιο έλος γεμάτο με κάθε λογής σκουπίδια έχει μετατραπεί και πάλι η τάφρος του Κάστρου παρά τις χιλιάδες ευρώ που ξοδεύτηκαν από την προηγούμενη δημοτική αρχή για την τοποθέτηση μηχανισμού που θα απομακρύνει τα νερά περιμετρικά της κεντρικής πύλης.

Ομπρέλες, πλαστικά, σακούλες, ξύλινες κάσες αναμεμειγμένα με μπόλικη γλίτσα συνθέτουν τη μέχρι σήμερα εικόνα της Τάφρου έτσι όπως την αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του «π» το πρωί της Δευτέρας, λίγα μέτρα μακρύτερα από το γραφείο του Δημάρχου αλλά και της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

«Δεν παραλαμβάνουμε το έργο»

Η συγκεκριμένη εικόνα βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν ο Μ. Βουρνούς με τον αντιδήμαρχο Γ. Καραμανή, με τον τελευταίο να λαμβάνει εντολή μη παραλαβής του έργου αν προηγουμένως δεν καταστεί πλήρως λειτουργικό.

«Το έργο της απομάκρυνσης των υδάτων είναι ακόμα σε εξέλιξη. Σε επικοινωνία που είχα με τον εργολάβο του κατέστησα σαφές ότι ο Δήμος δεν θα προχωρήσει στην παραλαβή του έργου αν προηγουμένως δεν περάσει εύλογο χρονικό διάστημα στο οποίο θα διαπιστώσουμε ότι το σύστημα απομάκρυνσης των νερών μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως. Είναι αδιανόητο να είναι παρατημένο σε αυτή την κατάσταση», δήλωσε ο κ. Καραμανής. 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ