4.11.2013 18:42

Έκοψαν το ρεύμα σε 52χρονη με προβλήματα επιβίωσης (ΗΧΗΤΙΚΟ)

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΡΔΑΜΥΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΟ

Το πιο σκληρό της πρόσωπο σε καιρούς που η καθημερινή επιβίωση αποτελεί ζητούμενο έδειξε η ΔΕΗ Χίου στην περίπτωση 52χρονης συμπολίτισσάς μας από τα Καρδάμυλα που σήμερα το πρωί και παρά τις απεγνωσμένες εκκλήσεις της, συνεργεία της εταιρίας προχώρησαν στη διακοπή ρεύματος για ανεξόφλητο λογαριασμό 200 περίπου ευρώ.

Η 52χρονη με βάση τα όσα έγιναν γνωστά είναι ορφανή και από τους δύο γονείς ενώ ζει με σύνταξη της πρόνοιας που μετά βίας φθάνει τα 300 ευρώ τον μήνα. Από το συγκεκριμένο ποσό είναι αναγκασμένη να πληρώνει τα φάρμακά της, τα έξοδα του σπιτιού αλλά και το φαγητό της.

Παρά όμως τα όσα είπε στους υπαλλήλους της ΔΕΗ εκείνοι προχώρησαν στην άμεση διακοπή, μη αφήνοντάς της κανένα περιθώριο, ισχυριζόμενοι ότι εκτελούν εντολές.

Η κοινωνία των Καρδαμύλων αντέδρασε άμεσα και έτσι μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας είχε μαζέψει το απαιτούμενο ποσό ώστε από αύριο να επανασυνδεθεί άμεσα το ρεύμα στην οικία της 52χρονης. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ