14.12.2016 17:55

Εκκλησιαστικό παζάρι για το φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης

Εκκλησιαστική Εορταστική Αγορά  δημιουργεί η Ιερά Μητρόπολη Χίου με  τη φιλοδοξία να ενισχύσει οικονομικά το φιλανθρωπικό της έργο, αν έχει ικανοποιητικά έσοδα.

Με συνοπτικές διαδικασίες θα υλοποιηθεί από τις 18 έως και τις 30 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού του Αγ. Ιωάννη του Θεολόγου, στην οδό Ατσικής,  μια ιδέα του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μάρκου, ο οποίος ελπίζει ότι με τη στήριξη του καταναλωτικού κοινού θα ενισχύσει τα προγράμματα των  συσσιτίων, της διανομής φαρμάκων, τα καθιερωμένα βοηθήματα, τις υποτροφίες και τις υπόλοιπες παροχές της Μητρόπολης.

Συμβολική τιμή

Υπεύθυνος του προγράμματος θα είναι ο παπά Γιάννης Μπογής, ο οποίος τονίζει ότι η τιμή αγοράς των βιβλίων, των εορταστικών δώρων και  των άλλων προϊόντων θα είναι απόλυτα συμβολική. Το bazaar θα εγκαινιασθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, μετά τον Αρχιερατικό Εσπερινό  στην εκκλησία του Ἁγ. Ἰωάννη Θεολόγου  και θα λειτουργεί καθημερινά από τις  10.00  έως τις 13.00 και από τις 17.00 έως τις  19.00.

Στήριξη

Η Μητρόπολη καλεί το Χριστεπώνυμο πλήρωμα να  στηρίξει τη δράση, για να βοηθήσει την εκκλησία να παράγει το δύσκολο αλλά ωραίο φιλανθρωπικό της  έργο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ