3.3.2016 11:06

Εισιτήρια για πρόσφυγες, από την ερχόμενη Δευτέρα

Συνεχίζεται για 4η συνεχόμενη ημέρα ο ιδιότυπος αποκλεισμός των προσφύγων στα νησιά. Το βράδυ της Πέμπτης αναχώρησαν από τη Χίο για τον Πειραιά 350 πρόσφυγες και μετανάστες που είχαν κλείσει τα εισιτήριά τους από την περασμένη Κυριακή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «π» πλέον οι περιορισμένες θέσεις για πρόσφυγες διατίθενται από την ερχόμενη Δευτέρα, την ώρα που ήδη στο νησί βρίσκονται 2.000 άτομα.

«Σύντομα θα φθάσουμε στο σημείο οι πρόσφυγες να εκδίδουν εισιτήρια για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης θα τελειώσουν τα εισιτήρια της ερχόμενες Δευτέρας και θα ξεκινήσουμε να κόβουμε για την ερχόμενη Τρίτη. Σε ότι αφορά στους Έλληνες ή στους επιβάτες από άλλες χώρες, πλην των προσφύγων, υπάρχει διαθεσιμότητα τόσο σε θέσεις αεροπορικού τύπου, όσο και σε καμπίνες», ανέφερε στέλεχος ταξιδιωτικού γραφείου στον «π». 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ