10.9.2012 13:30

Είπαν “όχι” στους μισθούς πείνας (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

 

Σε δυναμική κινητοποίηση διαμαρτυρίας προχώρησαν σήμερα το πρωί οι ένστολοι και οι απόστρατοι του νησιού, θέλοντας να καταδείξουν το οικονομικό και βιοτικό αδιέξοδο στο οποίο θα περιέλθουν αν τελικά ισχύσουν οι αναδρομικές περικοπές της τάξεως του 12% όπως αυτές εξαγγέλθηκαν από τον υπουργό Οικονομίας Γ. Στουρνάρα.

Όπως ανέφεραν οι ίδιοι με αυτόν τον τρόπο απαξιώνεται η δράση των ένστολων αφού καλούνται πλέον να θέσουν σε κίνδυνο τον εαυτό τους για 600 έως 900 ευρώ. Μάλιστα όπως υπογράμμισαν δεν είναι μόνο οι περικοπές αλλά και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που πληρώνουν και δεν έχουν.

Οι ένστολοι που ξεκίνησαν  πορεία διαμαρτυρίας από την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, διέσχισαν την Κουντουριώτου και παρέδωσαν υπομνήματα διαμαρτυρίας στα γραφεία των βουλευτών Κ. Μουσουρούλη και Κ. Τριαντάφυλλου ενώ σε μία συμβολική κίνηση στάθηκαν μπροστά στην Εθνική Τράπεζα φωνάζοντας «Κλέφτες».

Η πορεία έληξε χωρίς προβλήματα στα γραφεία της Π.Ε. Χίου παραδίδοντας υπόμνημα στον αντιπεριφερειάρχη Χίου Κ. Γανιάρη.

 

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ 

Watch live streaming video from politischios at livestream.com

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ