25.6.2019 15:36

Εικονοστάσι «ο σκουπιδότοπος» στον τουριστικό Καρφά

Το εικονοστάσι στη φωτογραφία που είναι πνιγμένο στα σκουπίδια, δεν βρίσκεται σε κάποιο απομακρυσμένο χωριό αλλά στον Καρφά. Στην τουριστικότερη περιοχή της Χίου. Πρόκειται για το εικονοστάσι του Αγίου Γεωργίου, στο οποίο εδώ και δύο εβδομάδες ο δήμος «ξέχασε» τις σακούλες με τα σκουπίδια και τα χόρτα από το καθάρισμα του δρόμου και κάποιοι επίσης «ευσυνείδητοι» συμπολίτες φρόντισαν να αφήσουν και άλλα απορρίμματα για να προσελκύσουν τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας των ελάχιστων τουριστών που απέμειναν στον Καρφά.

Χαρακτηριστικό και το post , φίλης αναγνώστριας η οποία δικαίως αναρωτιέται αν πρόκειται για εικονοστάσι ή χωματερή. Τα συμπεράσματα δικά σας  «Δεν φτάνει που ο δήμος άφησε, μετά από καθάρισμα του δρόμου πριν από 2 εβδομάδες, 3 μαύρες σακούλες εκεί. Σιγά σιγά ακολουθούν  και οι γύρω. Μια χαρά ΕΙΚΟΝΟΣΤΆΣΙ "Η ΧΩΜΑΤΕΡΉ". Καρφάς, Εικονοστάσι του Αγ. Γεωργίου. Ευτυχώς που δεν έχουμε πολλούς τουρίστες

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

Tags: Καρφάς

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ