19.10.2012 11:02

Έφυγαν με λεία 3000 ευρώ

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Καπνός έγιναν από τα γραφεία γνωστού πρακτωρείου διανομής Τύπου χθες το πρωί, 2800 ευρώ τα οποία ο ιδιοκτήτης είχε αφήσει μέσα σε κλειδωμένο συρτάρι.
Το συμβάν έγινε αντιληπτό όταν ο Μ.Χ.  μπαίνοντας στο γραφείο του διαπίστωσε ότι τα χρήματα έλειπαν χωρίς όμως να υπάρχει κανένα ίχνος παραβίασης είτε μέσα στο γραφείο είτε στις εισόδους που οδηγούσαν σε αυτό.
Αυτό το στοιχείο, δηλαδή ότι οι δράστες δεν χρειάστηκε να παραβιάσουν τον χώρο για να μπουν μέσα, έστρεψε άμεσα τις έρευνες της Ασφάλειας Χίου αφενός στους υπαλλήλους που είχαν κλειδιά του γραφείου, αφετέρου σε όσους εποχικούς υπαλλήλους είχαν κλειδιά και ποτέ δεν τους ζητήθηκε να τα επιστρέψουν.
Σημαντικό πάντως γεγονός που διευκόλυνε τους δράστες είναι ότι οι κλειδαριές του γραφείου δεν αλλάχτηκαν τουλάχιστον τα τελευταία 2 χρόνια με αποτέλεσμα ο οποιοσδήποτε κατείχε κλειδιά αυτή την περίοδο να μπορεί να μπει μέσα.
Μέχρι και αυτή την ώρα πάντως, δεν έχει βρεθεί κανένα στοιχείο που να οδηγεί στην ταυτότητα των δραστών. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ