29.7.2016 22:08

Δρομολόγια... Μπαγκλαντές στην καρδιά της πόλης

Ακόμα και τον κατά τα άλλα καλό σχεδιασμό της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, ξεπερνούν οι εικόνες που καταγράφονται καθημερινά στα λεωφορεία που έχει μισθώσει με σκοπό τη μεταφορά μεταναστών και προσφύγων από και προς τη ΒΙ.ΑΛ. στο Χαλκειός. 
Δεκάδες άτομα στιβαγμένα από τον διάδρομο μέχρι και το σημείο του οδηγού, που υπερβαίνουν κατά πολύ το όριο ασφαλείας του οχήματος αποτελούν καθημερινή εικόνα με στελέχη του ΚΤΕΛ να σημειώνουν στον "π" ότι πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα από τους υπεύθυνους.
Κάτι αντίστοιχο σημειώθηκε και το βράδυ της Παρασκευής στην προκυμαία όταν ο οδηγός του λεωφορείου ξεκίνησε να επιβιβάζει κόσμο με προορισμό τη ΒΙ.ΑΛ. Το λεωφορείο γέμισε σε τέτοιο σημείο που οδηγός αδυνατούσε να το οδηγήσει με αποτέλεσμα να το ακινητοποιήσει στη μέση της προκυμαίας και να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να αποβιβάσει κόσμο και να συνεχίσει την πορεία του. Εν τω μεταξύ η ουρά από το μποτιλιάρισμα είχε φθάσει στην Εθνική Τράπεζα. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ