14.12.2020 15:40

Δωρεά υγειονομικού υλικού στις Φοιτητικές Κατοικίες Χίου

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι:

Στις 11 Μαΐου 2020 παρέλαβε 10 συσκευασίες αντισηπτικού υγρού των 1.000 ml για τους κοινόχρηστους χώρους των Φοιτητικών Κατοικιών Χίου, ύστερα από δωρεά του τοπικού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της εταιρίας «Everest» Χίου κ. Παντελή Καμπούρη, κατόπιν σχετικού αιτήματος από διαμένοντα στις ΦΚΧ και φοιτητή του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών.

Στις 5 Νοεμβρίου 2020 παρέλαβε 3 συσκευασίες των 100 ατομικών μασκών πολλαπλής χρήσης για τους φοιτητές/τριες που διαμένουν στις Φοιτητικές Κατοικίες Χίου, ύστερα από δωρεά του Δήμου Χίου κατόπιν πρωτοβουλιών από εκπροσώπους των Φοιτητικών Συλλόγων των ΤΔΕ και ΤΟΔΙΤ και ΤΝΕΥ.

Οι δωρεές αποτελούν δείγμα κοινωνικής δράσης και αλληλεγγύης της τοπικής κοινωνίας προς την ακαδημαϊκή κοινότητα της Πανεπιστημιακής Μονάδας Χίου σε μία δύσκολη εποχή με αυξημένες προκλήσεις και ανάγκες. 

Εκ μέρους της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες και χαιρετίζουμε την προσφορά όλων όσων συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτών των δωρεών.

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ