20.6.2012 19:30

Διέρρηξαν τον Άγιο Ισίδωρο Συκιάδας

Το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Ισιδώρου της Συκιάδας, έβαλαν στο στόχαστρο άγνωστοι χθες το βράδυ, που εκμεταλλευόμενοι την ερημιά του χώρου, διέρρηξαν την κλειδαριά της μίας και μοναδικής εισόδου και εισέβαλλαν μέσα με προφανή σκοπό να ξεσηκώσουν το παγκάρι.
Σε αυτή την προσπάθειά τους όμως, δεν στάθηκαν τυχεροί αφού πέρα από μερικές παλιές εικόνες και μία μικρή μικροφωνική εγκατάσταση δεν υπήρχε το παραμικρό αντικείμενο μεγάλης χρηματικής αξίας. Σε ότι αφορά το παγκάρι, όπως επεσήμαναν κάτοικοι της περιοχής, δεν υπήρχε ούτε ένα ευρώ μέσα σε αυτό αφού οι επίτροποι αδειάζουν την κερματοδόχο σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβάν έγινε αντιληπτό σήμερα το πρωί όταν επισκέπτες του χώρου, είδαν την πόρτα ανοιχτή και την κλειδαριά παραβιασμένη. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ο ιερέας του χωριού αλλά και περιπολικό της Άμεσης Δράσης με Αστυνομικούς προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία που θα οδηγούσαν στην ταυτότητα των δραστών. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ