31.3.2016 13:11

Διανέμονται πορτοκάλια μήλα και λάχανα

Τις επόμενες ημέρες, από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας απόρων, του Υπουργείο Εργασίας και από τον Δήμο Χίου, θα διανέμονται στους δικαιούχους τους επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ είδη διατροφής.

Οι διανομές θα ξεκινήσουν, από τη Δευτέρα 4 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 8 Απριλίου.

Οι δικαιούχοι μπορούν να προσέρχονται καθημερινά, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Χίου (περιφερειακός δρόμος πόλης, περιοχή "Καστρομηνάς") για την παραλαβή τους, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Δευτέρα- Τετάρτη-Πέμπτη   και  ώρα  09.00 – 14.00

Τρίτη- Παρασκευή και ώρα 16.00- 20.00

(δηλαδή τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη το πρωί, ενώ τις ημέρες Τρίτη και Παρασκευή το απόγευμα).

Επισημαίνεται ότι, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χίου, με τη νέα διαμόρφωση του προγράμματός του, διαθέτει τρόφιμα κ.α. είδη, σε μηνιαία πλέον βάση για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ (που ξεπερνούν τις 430 οικογένειες), ενώ σε περίπου 1.200 άτομα σε διμηνιαία βάση μέσω της ηλεκτρονικής κάρτας που διαθέτει ο Δήμος Χίου και που διανέμει τρόφιμα ανά δίμηνο (με ανάδοχο του έργου το super market "ΧΑΡΑ").

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ