2.10.2015 13:56

«Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια» [ΒΙΝΤΕΟ]

ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Η ΠΑΓΧΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Οι δυσμενείς εξελίξεις στην κοινωνικοασφαλιστικής προστασία και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη εν ενεργεία και συνταξιούχων Ναυτικών, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Γενικής Συνέλευσης που προγραμματίζει την ερχόμενη Δευτέρα στις 10:00 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου η Παγχιακή Ένωση Συνταξιούχων Ναυτικών.

Μιλώντας στον «π» ο πρόεδρος της Ένωσης Μ. Ατσίπαπας, τόνισε ότι οι πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του ο ναυτικός κόσμος είναι το σταδιακό κλείσιμο του ΝΑΤ και η μείωση της σύνταξης που δεν θα υπερβαίνει τα 360 ευρώ μέχρι το 2021.

«Αυτή τη φορά δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Είμαστε ήδη σε επικοινωνία με την Κέρκυρα, την Κεφαλονιά, τη Σύρο, την Άνδρο και τη Μυτιλήνη, ώστε πρώτη φάση να εκδοθεί ένα κοινό ψήφισμα. Αναμένουμε τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, ώστε αμέσως μετά από κοινού με την ΠΝΟ να προχωρήσουμε σε μαζικές κινητοποιήσεις στον Πειραιά», ανέφερε ο κ. Ατσίπαπας καλώντας τους ναυτικούς του νησιού σε μαζική συμμετοχή στη Γ.Σ. της Δευτέρας. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ