31.3.2015 13:50

Δεν παραδέχεται την εμπλοκή της η σύζυγος του 77χρονου

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ Ο ΑΤΥΧΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ

Αρνητική ως προς την ανάμειξή της στον θάνατο του 77χρονου Κ.Π. δηλώνει στις αστυνομικές αρχές η σύζυγός του που από χθες κρατείται στην Ασφάλεια Χίου.

Παρά τις συνεχείς και πιεστικές ερωτήσεις των Αστυνομικών η ηλικιωμένη που παρακολουθείται από ψυχίατρο αρνείται ότι εκείνη που μαχαίρωσε τον άτυχο 77χρονο. Επιβαρυντικό στοιχείο για τη σύζυγο του ηλικιωμένου είναι το γεγονός ότι την ώρα του περιστατικού ήταν το μοναδικό άτομο που βρίσκονταν μαζί του.

Σε ότι αφορά στο μαχαίρι με το οποίο μαχαιρώθηκε ο ηλικιωμένος, οι αστυνομικές έρευνες οδηγούνται προς το παρόν σε αδιέξοδο.

«Στο σπίτι βρήκαμε πάρα πολλά μαχαίρια. Εικάζουμε ότι πρόκειται για μαχαίρι κουζίνας όμως στο σπίτι βρήκαμε δεκάδες τέτοια μαχαίρια και πιθανόν να έχουν εξαφανιστεί τα ίχνη», ανέφερε στέλεχος της Αστυνομίας στον «π» σημειώνοντας πάντως ότι οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ