17.9.2016 13:49

Δεν έπιασε το «λίφτινγκ»

ΞΕΚΟΛΛΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΠΕΤΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΛΟΝΕΣ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ

Την ανάγκη ουσιαστικών και όχι επιφανειακών παρεμβάσεων στο κτίριο της αίθουσας επιβατών του τελωνείου αναδεικνύει ένα ακόμη συμβάν που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου ακριβώς την ώρα της εξόδου εκατοντάδων Τούρκων επιβατών.

Κομμάτια από την κεντρική κολόνα που βρίσκεται στο σημείο εξόδου αποκολλήθηκαν με αποτέλεσμα να πέσουν στον έδαφος. Οι τελωνειακοί διέκοψαν για λίγα λεπτά τη ροή του κόσμου μέχρι να μαζέψουν τα κομμάτια από μπετόν, που έμειναν στην άκρη για να υπενθυμίζουν στον καθένα τι σημαίνει τουριστική υποδομή στη Χίο.

 

Να σημειωθεί πάντως ότι σύμφωνα με τους υπαλλήλους του Τελωνείου η μοναδική κολόνα δεν είναι η μοναδική που αντιμετωπίζει πρόβλημα.

«Στην ίδια κατάσταση είναι και άλλες κολόνες. Έχουν σχιστεί στη μέση και σύντομα θα έχουμε παρόμοια προβλήματα. Είναι δεδομένο. Ας σταματήσουν τις επιφανειακές παρεμβάσεις κι επιτέλους ας προχωρήσουν την ανακατασκευή της αίθουσας», ανέφεραν οι Τελωνειακοί. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ