29.3.2013 23:36

Δέμα κοκαϊνης στις φυλακές της Χίου (ΦΩΤΟ)

Έναν απίστευτα ευρηματικό τρόπο σκαρφίστηκαν μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών προκειμένου να μεταφέρουν σε 26χρονο τρόφιμο των φυλακών της Χίου ποσότητα κοκαΐνης.

Ο άγνωστος αποστολέας του δέματος επιχείρησε να κρύψει μέσα σε φύλλα εφημερίδας συνολικά 2 γραμμάρια από τη ναρκωτική ουσία, επικολλώντας απόκομμα από αγγελίες πάνω στην εφημερίδα αφού προηγουμένως μέσα στην «κρύπτη» είχε τοποθετήσει την κοκαΐνη.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι έχοντας γνώση των μεθόδων που χρησιμοποιούνται για τη διακίνηση ναρκωτικών έκαναν φύλλο και φτερό την εφημερίδα ανακαλύπτοντας 13 συνολικά σημεία μέσα σε αυτή όπου είχε τοποθετηθεί ναρκωτική ουσία.

Ο 26χρονος για τον οποίο προορίζονταν το δέμα συνελλήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο στον Εισαγγελέα στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας με την κατηγορία του νόμου περί παράβασης ναρκωτικών και απόπειρας μεταφοράς απαγορευμένων ουσιών εντός των φυλακών.

Η ανακοίνωση από τη Γ.Α.Δ.Π. Βορείου Αιγαίου

«Εντοπίστηκε, το πρωί της Παρασκευής στις φυλακές τις Χίου, από σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χίου, δέμα, το οποίο περιείχε επιμελώς κρυμμένες σε εφημερίδα, δεκατρείς (13) αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 2 γραμμαρίων περίπου.

Το δέμα, το οποίο προοριζόταν για 26χρονο ημεδαπό, κρατούμενο των φυλακών, στάλθηκε ταχυδρομικώς, από άτομο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Ο 26χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χίου».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ