29.5.2013 13:44

Delivery ηρωίνης στα κρατητήρια της Α.Δ. Χίου

Στη σύλληψη 2 ημεδαπών ηλικίας 35 και 33 ετών αντίστοιχα προχώρησαν το πρωί της Τρίτης οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χίου.

Ο 35χρονος, διανομέας ταχυφαγείου, μετέφερε σε αστυνομικό κατάστημα, «παραγγελία» με είδη τα οποία προορίζονταν για έναν 28χρονο ημεδαπό κρατούμενο. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στα παραπάνω είδη, βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, επιμελώς κρυμμένη σε μία συσκευασία καπνού.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την παραπάνω συσκευασία καπνού είχε παραδώσει στον 35χρονο διανομέα (που αποδείχθηκε ότι δεν είχε καμία σχέση με το περιέχομενο του πακέτου), ένας ημεδαπός ηλικίας 33 ετών, ο οποίος, μετά από επισταμένες αναζητήσεις, εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη.

Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε, ενώ σε βάρος του 28χρονου κρατούμενου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας «περί ναρκωτικών».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ