30.8.2013 12:34

Δασκαλόπετρα: Ξάγρυπνοι οι κάτοικοι από τις κόντρες των δικύκλων (ΗΧΟΣ)

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί με το θέμα της ηχορύπανσης στη Δασκαλόπετρα θίγει σε επιστολή της στον Δήμαρχο Χίου Π. Λαμπρινούδη, η επισκέπτης του νησιού μας Κ. Λεονάρδου Παπαλά, τονίζοντας ότι οι κόντρες των δικύκλων που οδηγούν ανήλικοι, ενέχουν πολλούς κινδύνους για τους περίοικους αλλά και τα παιδιά που παίζουν στην περιοχή.

Όπως ανέφερε τηλεφωνικά στον «π» οι συγκεκριμένοι ανήλικοι όταν αντιληφθούν την αστυνομία, εξαφανίζονται από το σημείο και επανέρχονται μετά από λίγα λεπτά.

Αποτέλεσμα της συγκεκριμένης κατάστασης είναι οι κάτοικοι της Δασκαλόπετρας να μένουν ξάγρυπνοι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες αφού οι ήχοι από τα μαρσαρίσματα με τις τροποποιημένες εξατμίσεις είναι κάτι παραπάνω από εκκωφαντικοί.  

«Η οικογένεια μου και εγώ είμαστε επισκέπτες στο νησί σας, ερχόμαστε κάθε καλοκαίρι αλλά δυστυχώς τις τελευταίες δέκα ημέρες που βρισκόμαστε εδώ δεν μπορούμε να ησυχάσουμε. Στην περιοχή υπάρχουν επιχειρήσεις οι οποίες κινδυνεύουν να κλείσουν από όλο αυτό το πρόβλημα και όλοι αδιαφορούν», σημειώνει η ίδια.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ κ. Παπαλά στο politischios.gr

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ