12.1.2014 19:10

Βραβεύτηκε ο φίλος της Χιου

Μέσα από την πένα του αλλά και τη φωτογραφική του μηχανή, η Χίος βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα των μεγαλύτερων επαρχιακών εφημερίδων της Πολιτείας της Σμύρνης  ενώ ο φωτογραφικός του φακός παρουσιάζει την κάθε γωνία της Χίου στα γειτονικά παραλία. 
Βρίσκεται πάντα όπου υπάρχει Χίος. Από τις καλές στιγμές ως προσκεκλημένος του Ελληνικού Προξενείου και του Δήμου Χιου μέχρι και τι στιγμές όπως το 2012 που το νησί μετρούσε τις πληγές του απο την καταστροφική πυρκαγιά του Αυγούστου.
Ο λόγος για τον συνάδελφο φωτορεπόρτερ Denizhan Guzel απο τη γειτονική Σμύρνη.
Ο δήμος Χίου, το Επιμελητήριο αλλα και ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων του απένειμε μεταλλείο αναγνωρίζοντας την προσφορά του στην προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος του νησιού στη γείτονα χώρα. 
Ο ίδιος αποδεχόμενος τη συγκεκριμένη τιμή, ευχαρίστησε όλους τους Χιώτες τονίζοντας ότι στο νησί μας βρήκε πραγματικούς φίλους ενώ αποκάλεσε τη Χίο δεύτερη πατρίδα του. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ