26.3.2015 10:59

Βόλος: Στην αστυνομία οι δυο φαντάροι «μαϊμού» που έψαχναν την καυτή δημοτική σύμβουλο

Δήλωσαν ότι είχαν πιει τσίπουρα και είχαν γίνει «φέσι»

Στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου εμφανίστηκαν σήμερα το πρωί οι δυο νεαροί που προσέβαλαν το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου εισβάλλοντας ως «φαντάροι» στη συνεδρίαση της προηγούμενης Δευτέρας, προκειμένου να αφήσουν το τηλέφωνό τους για τη δημοτική σύμβουλο που κάνει καλό σεξ, όπως είπαν.

Πρόκειται για δυο νεαρούς 20 και 24 ετών, οι οποίοι παρουσιάστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους Γ. Σινέλη και παραδέχθηκαν ότι είναι οι δράστες του περιστατικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξαν ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο πήγαν μετά από τσιπουράδικο και αφού είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. «Είχα γίνει φέσι» φέρεται να είπε ο ένας από τους δυο.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία είχε ταυτοποιήσει τα δυο πρόσωπα από προχθές το βράδυ και, μάλιστα, χθες έγιναν έρευνες σε σπίτια όπου εντοπίστηκαν οι δυο στολές παραλλαγής, με τις οποίες εμφανίστηκαν οι δυο νεαροί στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν εντός της ημέρας από την Αστυνομία.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ