3.6.2016 17:37

ΒΙΝΤΕΟ: «Θα δούμε σωστό και σε ποσότητα νερό όταν δούμε το Φράγμα Κόρης Γεφύρι»

ΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟΝ «Π» Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΠ. ΤΖΙΩΤΗΣ

Τι θα γίνει με το νερό και την επάρκειά του την φετινή καλοκαιρινή περίοδο;

Πόσο συμβάλλουν οι αφαλατώσεις στην παροχή νερού στην πόλη και στον Βροντάδο;Πως θα αντιμετωπιστεί το 30% των διαρροών στο υπάρχον δίκτυο ύδρευσης;

Αυτές και πολλές ακόμη ερωτήσεις απάντησε στην κάμερα του politischios.gr ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Χίου Απ. Τζιώτης, με αφορμή ζητήματα που παραμένουν πάντα επίκαιρα.

«Ο Μ. Μεννής έχει συναισθηματικούς λόγους να διαφωνεί με την πώληση της αφαλάτωσης της Προμηθευτικής στη ΔΕΥΑΝ», αναφέρει για το ζήτημα ο πρόεδρος της εταιρίας, ενώ θέτει ως προϋπόθεση για την ομαλοποίηση της κατάστασης με το νερό, την ολοκλήρωση του φράγματος Κόρης Γεφύρι. «Μόνο τότε θα μπορούμε να μην εξαρτόμαστε ως τόπος από παράλληλες λύσεις. Και είναι πρώτιστη υποχρέωση όλων να βοηθήσουν στο να ολοκληρωθεί το έργο» τονίζει χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο κ. Τζιώτης χαρακτηρίζει «λάθος» την ένταξη των πρώην Δήμων Μαστιχοχωρίων και Ιωνίας στην ΔΕΥΑΝ Χίου, εξαιτίας των δεκάδων προβλημάτων που προέκυψαν από την μη τιμολόγηση και την έλλειψη λογαριασμών.

Ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Τζιώτη στα παρακάτω αποσπάσματα. 

 

Πολιτική Δ.Ε.Υ.Α.Ν. Χίου

 

Οικονομική κατάσταση Δ.Ε.Υ.Α.Ν. Χίου και έργα

 

Οι αφαλατώσεις και οι σχέσεις με την "Προμηθευτική"

 

Η έλλειψη και η ποιότητα νερού

 

Εκμετάλλευση πηγών και οργάνωση Δ.Ε.Υ.Α.Ν. Χίου

 

Υπέρογκοι λογαριασμοί και λειτουργία Βιολογικού Καθαρισμού

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ