8.1.2016 10:47

Βαθύ σκοτάδι σε γειτονιές του Κάστρου

ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Με ένδικα μέσα απειλούν τον Δήμο μερίδα των κατοίκων του Φρουρίου που παρά τα επανειλημμένα παράπονα συνεχίζουν να παραμένουν στο σκοτάδι εξαιτίας ζημιών στον δημοτικό φωτισμό.

Όπως σημειώνουν οι ίδιοι τα σπίτια πίσω και γύρω από την παλιά αστυνομία παραμένουν στο σκοτάδι αφού οι 9 στύλοι που φωτίζουν την περιοχή δεν ανάβουν για λόγους «η ΔΕΗ και ο Δήμος θα έπρεπε να γνωρίζουν».

«Επειδή είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας προς τη ΔΕΗ και τον Δήμου, ζητούμε την άμεση διόρθωση του προβλήματος από τις τεχνικές σας υπηρεσίες και σας καθιστούμε υπεύθυνους αν κάποιος από εμάς υποστεί επίθεση αυτός ή το σπίτι του από στοιχεία που τα διευκολύνει το σκοτάδι στο έργο τους, ή κάποιος τραυματιστεί», σημειώνουν σε έγγραφο προς τον Δήμο οι κάτοικοι λέγοντας μάλιστα ότι «είναι αδιανόητο να κλεινόμαστε στα σπίτια μας από την ώρα που θα σκοτεινιάσει εν έτη 2016».  

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ