28.1.2017 11:34

Αυτό είναι το μοιραίο δίκυκλο που οδηγούσε ο άτυχος 25χρονος [ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ]

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

Ως μία σφοδρή σύγκρουση από την οποία δεν ήταν δυνατό να γλιτώσει κανείς, παρότι ο άτυχος 25χρονος Δ.Ξ. φορούσε κράνος και προστατευτικό μπουφάν, περιγράφουν στον «π» οι Αστυνομικοί, το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά της 7 το πρωί του Σαββάτου στη Λεωφόρο Ενώσεως, στο ύψος του γεφυριού του Παρθένη.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει στην κατοχή της η Τροχαία ο άτυχος 25χρονος που κινούταν με το δίκυκλό του με κατεύθυνση από τον Καρφά προς την πόλη, έχασε τον έλεγχο της μηχανής από άγνωστο λόγο με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να προσκρούσει σε παρτέρι με φοίνικες στο ύψος της βίλας Μίχαλου.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που πέρα από τη μηχανή διαλύθηκε και το τσιμεντένιο παρτέρι. Παρότι μάλιστα το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε αμέσως στο σημείο, για τον 25χρονο ήταν ήδη αργά αφού στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις του διοικητή της Τροχαίας Γ. Αραμπατζή:

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ