18.4.2013 16:15

Αυτή είναι η αίθουσα που θα δικαστούν οι Locos- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νέα καθίσματα αλλά και τραπέζια για τους συνηγόρους υπεράσπισης χρειάστηκε να αγοράσει το Δικηγορικός Σύλλογος του νησιού με δαπάνες του οποίου αναμορφώθηκε η αίθουσα του Πρωτοδικείου Χίου για να φιλοξενήσει την πολύκροτη υπόθεση.

Οι κατηγορούμενοι θα βρίσκονται στο κέντρο της αίθουσας ενώ παραπλεύρως σε δύο σειρές από την κάθε πλευρά θα κάθονται οι συνήγοροι υπεράσπισης.

Πίσω από τους κατηγορούμενους, στις εισόδους του Πρωτοδικείου αλλά και σε διάφορα σημεία της αίθουσας θα βρίσκονται οπλισμένοι άνδρες του Α.Τ. Χίου για την ασφάλεια της δίκης.

Οι κατηγορούμενοι δεν θα έχουν πρόσβαση και επαφή με τους υπόλοιπους παριστάμενους παρά μόνο με τους δικηγόρους τους.

Ωστόσο η ακροαματική διαδικασία πιθανόν να παρουσιάσει πρόβλημα καθώς δεν υπάρχει εγκατεστημένη μικροφωνική εγκατάσταση, γεγονός που απαιτεί την πλήρη ησυχία στην αίθουσα.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί της Παρασκευής ενώ εδραιώνεται πλέον η πεποίθηση ότι θα διακοπεί για να συνεχιστεί στις 09:00 το πρωί της Δευτέρας.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ