8.12.2015 16:35

Αυτή δεν είναι ζημιά 100 ευρώ [ΦΩΤΟ]

Πριν λίγες ημέρες εκδικάστηκε στο Πρωτοδικείο η υπόθεση της κλοπής μεταλλικών αντικειμένων από την κατασκήνωση «Θαλασσοπούλια» και από το ιστορικό κτίριο του Ν.Ο. Χίου. Οι δράστες συνελήφθησαν από την Ασφάλεια και οδηγήθηκαν στα Δικαστήρια, όπου τους επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης με αναστολή.

Δεν ήταν η απόφαση που βρήκε απογοητευμένη την πλευρά του Ναυτικού Ομίλου και ιδιαίτερα του Εφόρου των Κτιριακών Εγκαταστάσεων Πάκη Αγγελίδη. Ήταν η εκτίμηση που έγινε κατά την διεξαγωγή της συζήτησης, ότι η ζημιά από τις καταστροφές στο κτίριο του ΝΟΧ δεν υπερβαίνει τα 100 ευρώ.... «Όποιος αντίκρισε την καταστροφή που συνέβη στο κτίριο θα έλεγε ότι εδώ δεν σας φτάνουν 30.000 ευρώ για να την αποκαταστήσετε. Ξηλώθηκαν ολόκληρες σειρές με κουφώματα, τζάμια, αλουμίνια, πόρτες, έσπασαν κλειδαριές, βρύσες και οτιδήποτε άλλο υπήρχε στο στεγασμένο χώρο του κτιρίου. Είναι κρίμα να συμβαίνουν τέτοιες εκτιμήσεις, πόσο μάλλον όταν ολόκληρη η κοινωνία αναγνωρίζει σε αυτό το κτίριο, την σύγχρονη αθλητική ιστορία του νησιού» μου ανέφερε ο Πάκης σε συζήτηση που είχαμε.

Βαθιά προβληματισμένος, πιστεύει ότι δεν αξιολογήθηκαν σωστά τα δεδομένα και ότι η ζημιά που έχει προκύψει για το ήδη τραυματισμένο κτίριο είναι μη αναστρέψιμη. «Στο χώρο που υπάρχει το αρχείο του ΝΟΧ δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο. Τα διέλυσαν όλα, και το ζήτημα είναι βέβαια πως θα φτιαχτούν. Δεν ξέρω, αλλά περίμενα τουλάχιστον να αξιολογηθεί η κατάσταση όπως ακριβώς είναι και όχι 100 ευρώ... όπως ειπώθηκε στο Δικαστήριο», συμπληρώνει με παράπονο. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ