12.3.2014 9:27

Αθώος ο Λαμπρινούδης για το ρέμα της Αγίας Ειρήνης

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΜΠΑΖΩΜΑ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ

Την «καυτή πατάτα» της απόφασης του Σ.τ.Ε., που προέβλεπε το ξήλωμα του μπαζώματος που σκέπασε το ρέμα της Αγίας Ειρήνης, κατάφερε να βγάλει από πάνω του ο Π. Λαμπρινούδης.

Ο ίδιος σε δίκη που δεν παρέστη, εξαιτίας αργοπορίας στην ενημέρωση των υπηρεσιών του Δήμου, απαλλάχθηκε των κατηγοριών που τον βάραιναν εξαιτίας της μη εφαρμογής απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου που προέβλεπε την επαναφορά του ρεύματος στην αρχική του μορφή.

«Μας έκατσαν στο σκαμνί γιατί λέει δεν ξηλώσαμε το μπάζωμα του ποταμού που κάποιοι άλλοι έπρεπε να κάνουν 20 χρόνια πριν. Μετά από τόσα χρόνια να πάνε εκείνοι και ξηλώσουν δρόμους και ιδιοκτησίες», δήλωσε ο Δήμαρχος Χίου.

Στο Εφετείο πάντως παραπέμπεται η υπόθεση του πρώην Δημάρχου Π. Βρουλή καθώς με άλλο σκεπτικό το Δικαστήριο τον έκρινε ως υπεύθυνο για τις καταστροφικές πλημμύρες του 2010.

Στην ουσία της υπόθεσης πάντως, η Δικαιοσύνη λειτούργησε σαν το μαντείο των Δελφών αποφεύγοντας να δώσει καθαρισμό χρησμό για την εκτέλεση της απόφασης του Σ.τ.Ε. η οποία μέχρι στιγμής παραμένει μόνο στα χαρτιά.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ