12.7.2012 12:15

Αθίγγανες πίσω από διάρρηξη στο Λιθί (;)

ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΠΗΡΑΝ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΠΝΟΣ

Διάρρηξη σε μονοκατοικία στο Λιθί σημειώθηκε χθες το πρωί, όταν άγνωστοι παραβιάζοντας το παράθυρο   και ενώ η ιδιοκτήτρια του σπιτιού έλειπε στην πρωινή της εργασία, μπήκαν μέσα και αφαίρεσαν χρυσά και αντικείμενα υψηλής χρηματικής αξίας.
Το συμβάν έγινε αντιληπτό από την ίδια όταν επιστρέφοντας στο σπίτι το μεσημέρι, είδε το παράθυρο ανοιχτό και στα συρτάρια με τα χρυσά άδεια. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Α.Τ. Καλαμωτής προκειμένου να περισυλλέξουν στοιχεία και δαχτυλικά αποτυπώματα.
Σε ότι αφορά την ταυτότητα των δραστών, πιθανολογείται ότι πρόκειται για δύο αθίγγανες τις οποίες είδε τόσο η ηλικιωμένη μητέρα του θύματος να περιφέρονται επί ώρα έξω από το σπίτι όσο και οι υπόλοιποι κάτοικοι του χωριού.
Τώρα η αστυνομία, αναζητά τις δύο γυναίκες προκειμένου να τις οδηγήσει για ανάκριση ενώ πολλοί κάτοικοι έχουν δώσει αναλυτική περιγραφή στην αστυνομία για τα χαρακτηριστικά τους.
Τέλος άγνωστο παραμένει το κόστος των κλοπιμαίων αφού η ιδιοκτήτρια της οικείας μέχρι και το μεσημέρι της Πέμπτης δεν είχε δώσει ακόμα αναλυτική κατάσταση με όσα έλειπαν μέσα από τα συρτάρια. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ