24.2.2015 12:56

"Απόγνωση, φόβος κι απελπισία" [ΗΧΗΤΙΚΟ]

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΟΥ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ

Απόγνωση, φόβο κι απελπισία εκφράζουνε μέσα από ανοιχτή επιστολή τους προς Περιφέρεια και Δήμο οι κάτοικοι του Μαρμάρου Καρδαμύλων που σε κάθε έντονο καιρικό φαινόμενο ως απλοί θεατές παρακολουθούν ανήμποροι την καταστροφή των περιουσιών τους.

Όπως τονίζουν μέσα σε αυτή, η παραλιακή ζώνη των Καρδαμύλων από το 2004 μέχρι σήμερα καταπονείται κάθε Χειμώνα από την φουρτουνιασμένη θάλασσα και τα επικίνδυνα κύματα που έχουν ως αποτέλεσμα την καταστροφή των περιουσιών τους.

«Χρόνια τώρα βιώνουμε τη φθορά των κόπων μας αλλά και τον κίνδυνο της σωματικής μας ακεραιότητας. Ζητάμε βοήθεια και λύση. Μία λύση που δεν ήρθε ποτέ. Θα συνεχίζουμε να ζητάμε την κατασκευή λιμενοβραχίονα μέχρι κάποιος να ενσκήψει ανθρώπινα στο πρόβλημα αυτών που επιμένουν, να παραμένουν στις ακριτικές περιοχές, ζητώντας ΜΟΝΟ τα αυτονόητα», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι κάτοικοι.

Ακούστε παρακάτω τα όσα είπε στο Politischios.gr η κάτοικος της περιοχής Ειρήνη Κοντού: 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ