3.4.2015 16:18

Από πάρκο Παπανδρέου, πάρκο Πάνου Καρασούλη; [ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΟΔΟΣ Ή ΠΑΡΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ Π. ΚΑΡΑΣΟΥΛΗ

Την πρόθεσή τους να τιμήσουν τον συμπατριώτη μας αντιστασιακό Πάνο Καρασούλη επιβεβαίωσαν στη σημερινή συνεδρίασή τους τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Χίου έπειτα από πρόταση του Δημοτικού Συμβούλου Σταμάτη Ζουμίδη.

«Εμείς πρώτοι, πριν καν ζητήσουμε από τους άλλους να αναγνωρίσουν τις θυσίες και τις πράξεις μας οφείλουμε να αναγνωρίζουμε τους ήρωες μας. Ένας από αυτούς ήταν ο αντιστασιακός Πάνος Καρασούλης. Ένας αξιοπρεπής άνθρωπος παράδειγμα προς μίμηση για νέους και παλαιότερους», είπε εισαγωγικά ο κ. Ζουμίδης ζητώντας τη θετική ψήφο των μελών της Δημοτικής Κοινότητας Χίου.

Η πρόταση πάντως που κατέθεσε για μετονομασία του πάρκου Α. Παπανδρέου απέναντι από το κεντρικό κτίριο της Εθνικής Τράπεζας σε πάρκο Πάνου Καρασούλη μάλλον αναμένεται να σκοντάψει στις αντιδράσεις των μελών του ΠΑΣΟΚ.

«Είναι χώρος όπου ταιριάζει να δοθεί το όνομα του αείμνηστου Πάνου Καρασούλη καθώς δίπλα είναι ο ανδριάντας του Ιάσωνα Καλαμπόκα. Ξέρω ότι μπορεί να υπάρξουν αντιδράσεις και ότι ανοίγουμε πόλεμο αλλά είναι το ιδανικό μέρος», εξήγησε αιτιολογώντας την πρότασή του ο κ. Ζουμίδης.

Το θέμα πάντως αναμένεται να έρθει προς συζήτηση πιθανά σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο οπότε και θα ληφθεί η σχετική απόφαση. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ