Κοινωνία

27/5/15 13:04

τελ. ενημ.: 27/5/15 13:05

Από το Μερσινίδι στο κρατητήριο

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΙΟΥ 40ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Δεν πρόλαβε να αφεθεί ελεύθερος από το κέντρο προσωρινής φιλοξενίας Μεταναστών στο Μερσινίδι και κατ’ ευθείαν ξεκίνησε «δουλειά» με αποτέλεσμα λίγες ημέρες αργότερα να συλληφθεί από την Ασφάλεια Χίου.

Ο λόγος για 40χρονο υπήκοο Αλγερίας που όπως αποδείχθηκε βρίσκονταν πίσω από 3 κλοπές, ενός άντρα από την Αυστραλία και δύο Ι.Χ..

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 40χρονος δράστης, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, αφαίρεσε από την κατοχή ενός Αυστραλού, χωρίς να γίνει αντιληπτός δύο ηλεκτρονικές συσκευές μεγάλης αξίας, διάφορα έγγραφα, κοσμήματα και μικρό χρηματικό ποσό. Ακολούθως, από δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 500 ευρώ περίπου, έγγραφα και μικρό χρηματικό ποσό.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων ενώ ο συλληφθείς, ο οποίος διαμένει νόμιμα στη χώρα, αφού το έχει δοθεί έγγραφο προσωρινής διαμονής, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση