1.4.2022 17:36

Αόριστη παράταση λειτουργίας του Ιωνικού μετά τις αντιδράσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν κλείνει το Σάββατο το κολυμβητήριο αλλά κανείς δεν γνωρίζει μέχρι πότε θα παραμείνει ανοιχτό

Ανοιχτό, αλλά άγνωστο μέχρι πότε, θα παραμείνει το Ιωνικό Κολυμβητήριο σύμφωνα με ανεπίσημη ενημέρωση του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου.

Η απόφαση πάρθηκε μετά τη σωρεία αντιδράσεων από τα ναυταθλητικά σωματεία του νησιού, τα οποία μάλιστα κάλεσαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας το απόγευμα του Σαββάτου.

Δημοτική αρχή και Νομικό Πρόσωπο, αρκούνται μέχρι στιγμής να δηλώσουν ότι, το Ιωνικό θα συνεχίσει τη λειτουργία του μέχρι την εγκατάσταση του εργολάβου, χωρίς όμως κανείς να γνωρίζει πότε μπορεί να γίνει αυτό, αφού εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.

«Τεράστια τα προβλήματα αν κλείσει νωρίτερα το κολυμβητήριο»

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χίου, σε δηλώσεις του στα τοπικά Μ.Μ.Ε εξήγησε τι σημαίνει για τα σωματεία του νησιού το πρόωρο κλείσιμο του Ιωνικού, σημειώνοντας εκτός των άλλων ότι αυτό θα αναγκάσει όλη την ομάδα να μετακομίσει για περίπου 50 ημέρες στην Αθήνα ώστε να μπορέσει να προπονηθεί για τους κρίσιμους αγώνες που ακολουθούν όλο το επόμενο διάστημα.

«Τελικά έκαναν αυτό που λέγαμε εμείς»

Κριτική για την αόριστη απόφαση του Νομικού Προσώπου, άσκησε μέσα από δηλώσεις του στο διαδικτυακό podcast του «π» και ο δημοτικός σύμβουλος της «Πρωτοβουλίας» Παντελής Καμπούρης, σημειώνοντας ότι, τελικά η δημοτική αρχή υιοθέτησε την πρόταση της αντιπολίτευσης για παράταση λειτουργίας του κολυμβητηρίου, εξηγώντας ωστόσο ότι θα πρέπει με ξεκάθαρο τρόπο να απαντηθεί το ερώτημα, για πόσο χρονικό διάστημα θα συνεχίσει τη λειτουργία του.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ