10.6.2014 10:49

Άντε γεια !

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΙΟΥ Ο Γ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

Μόνο επιβεβαιωτική στα προ μηνών δημοσιεύματα του «π» για τον τρόπο που ασκείται η διοίκηση στο γηροκομείο Χίου μπορεί να θεωρηθεί η παραίτηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Γ. Γεωργούλη από τη θέση του αντιπροέδρου του ιδρύματος «Ζωρζής Μιχαλινός».

Όπως εξήγησε ο ίδιος στην τελευταία συνεδρίαση του Επιμελητηρίου την προηγούμενη Πέμπτη εδώ και 3 χρόνια ο διευθυντής του Γηροκομείου Α. Πουλής δεν τον έχει προσκαλέσει σε καμία συνεδρίαση ως όφειλε από το καταστατικό.

«Θέλω να καταστεί σαφές ότι είμαι υπέρ της λειτουργίας του Ιδρύματος, όχι όμως με αυτόν τον τρόπο. Μπαίνω στον 3ο χρόνο που είμαι πρόεδρος του Επιμελητηρίου κι όμως δεν έχω κληθεί ούτε μία φορά. Έχω ζητήσει επανειλημμένως και γραπτά και προφορικά ενημέρωση. Έχω διαμαρτυρηθεί κι όμως κανείς δεν δίνει σημασία.  Δηλώνω δημόσια πλήρη άγνοια για το τι γίνεται στο Γηροκομείο και με ποιο τρόπο παίρνονται οι αποφάσεις. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τόσα έχουν γραφτεί στις εφημερίδες κι όμως ουδέποτε με ενημέρωσαν», σημείωσε ο κ. Γεωργούλης.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει γίνει γνωστό από το Γηροκομείο αν η παραίτησή του έχει γίνει δεκτή ούτως ώστε να αντικατασταθεί από άλλο μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το καταστατικό του Ιδρύματος ο εκάστοτε πρόεδρος του Επιμελητηρίου είναι και αντιπρόεδρος του Γηροκομείου. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ