29.8.2016 10:19

Ανοίγει ο δρόμος για την ολοκλήρωση του Περιφερειακού της πόλης

ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ με 3,8 εκ. ΕΥΡΩ ΤΟ Δ' ΤΜΗΜΑ

Την ένταξη του έργου «Δρόμος για την παράκαμψη της πόλης Χίου- Τμήμα Δ’» στοΕπιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου υπέγραψε η Περιφερειάρχης Χριστιάνα Καλογήρου.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 3,9 εκατομμύρια ευρώ. Το έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε 18 μήνες δηλαδή μέχρι τις 31-12-2018.

Με την εκτέλεση του έργου θα κατασκευαστεί το Δ’ Τμήμα του δρόμου για την παράκαμψη της πόλης της Χίου, από την περιοχή Λατόμι έως την οδό Χίου- Καρδάμυλων. Το εν λόγω τμήμα θα συνδεθεί με τα Α, Β, και Γ τμήματα του δρόμου.

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα του έργου, δήλωσε: «Προτεραιότητα μας ως περιφερειακή αρχή είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Με την ένταξη και του τελευταίου αυτού τμήματος του δρόμου, δημιουργούμε έναν ενιαίο οδικό άξονα παράκαμψης της Χίου, με όλα τα συνεπακόλουθα  οφέλη για τους κατοίκους της πόλης».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ