13.6.2014 10:46

Ανοίγει ο δρόμος για νέο ανάδοχο

ΟΡΘΩΣ ΕΚΠΤΩΤΟΣ Ο «ΑΚΑΜΑΣ» ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Θετικές εξελίξεις για  τη συνέχεια των εργασιών στο ανολοκλήρωτο γεφύρι του Παντουκειούς. Με προ ημερών απόφασή του το Διοικητικό Πρωτοδικείο του Πειραιά δικαίωσε την Περιφερειακή Ενότητα Χίου σχετικά με την απόφασή της να κηρύξει έκπτωτο τον ανάδοχο από το έργο, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για τον ορισμό νέου αναδόχου.

Σύμφωνα με τον Μ. Κράκαρη  το δικαστήριο απέρριψε όλες τις ενστάσεις της εταιρίας, κρίνοντας ότι οι υπηρεσίες της Περιφέρειας όχι μόνο εξάντλησαν όλα τα χρονικά περιθώρια αλλά έδωσαν πολλές ευκαιρίες στον ανάδοχο να ολοκληρώσει το έργο.

Πλέον ,σύμφωνα με τον κ. Κράκαρη, μέσα σε ένα μήνα θα πρέπει να έχει εκκαθαριστεί το έργο, ώστε η εταιρία να πληρωθεί για το υπόλοιπο των εργασιών της και να εκκινήσει η διαδικασία για ορισμό νέου αναδόχου.

«Θα πρέπει να δούμε ποιες εργασίες έχουν γίνει, τι απομένει να γίνει κι έτσι να προχωρήσει η διαδικασία ώστε να οριστεί νέα εταιρία. Αυτή η διαδικασία απαιτεί λίγο χρόνο αλλά σύντομα πιστεύω ότι θα έχουμε νέο εργολάβο», σημείωσε ο κ. Κράκαρης.  

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ