31.8.2012 13:51

Αναστολή άσκησης καθηκόντων για τη Λεμονιά Βαρκάρη

- ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Ε.Σ.Υ.

Αναστολή εκτέλεσης καθηκόντων για την οφθαλμίατρο του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου Χίου, Λεμονιά Βαρκάρη μετά την αποκάλυψη του «π» για τα επιδόματα τυφλότητας, αποφάσισε το Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο του Ε.Σ.Υ.

Η αναστολή εκτέλεσης για την κ. Βαρκάρη ξεκινάει την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι να αποφανθεί το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Ε.Σ.Υ. αν συντρέχει λόγος να τις επιβληθούν κυρώσεις δεδομένου ότι πριν από 2 περίπου μήνες η ίδια είχε ισχυριστεί στον τηλεοπτικό φακό του www.politischios.gr ότι παραχωρούσε πιστοποιητικά τυφλότητας με large διαδικασίες.

Επιπλέον τα αποτελέσματα των ελέγχων των Επιτροπών Πιστοποίησης Αναπηρίας έδειξαν ότι μόνο το 40% όσων έπαιρναν επιδόματα τυφλότητας στη Χίο, ήταν πραγματικά τυφλοί.

Την είδηση πάντως επιβεβαίωσε τηλεφωνικά και ο διοικητής του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου, Π. Μπουμπάρης, που αρκέστηκε μόνο στο να επιβεβαιώσει την απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου του Ε.Σ.Υ.  

 

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΝ "Π" Η κ. ΒΑΡΚΑΡΗ

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ