23.6.2016 15:09

Ανανέωσαν τις σχέσεις τους

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΣΜΥΡΝΗΣ

Η σταθερή προσήλωση της Χίου στην ανάπτυξη δεσμών, επιχειρηματικών, τουριστικών αλλά και κοινωνικών με τον μητροπολιτικό Δήμο της Σμύρνης, αναδείχθηκε μέσα από την κοινή προσπάθεια Δήμου, Περιφέρειας και Επιμελητηρίου να προσεγγίσουν για μία ακόμη φορά την αγορά της μεγαλύτερης πόλης των μικρασιατικών παραλίων.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Επιμελητηρίου της Σμύρνης οι φορείς του νησιού παρουσίασαν το ανανεωμένο τουριστικό προϊόν του νησιού με αιχμή του δόρατος το νέο Μουσείο Μαστίχας και τις ευκαιρίες που προσφέρει στους επισκέπτες από την απέναντι πλευρά του Αιγαίου.

Στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης διαπιστώθηκε η καλή συνεργασία των δύο πλευρών, την ώρα που τα μηνύματα για τις τουριστικές ροές από την Τουρκία, παρά την τουριστική κάμψη του Μαΐου, είναι θετικά. 

Στην ημερίδα χαιρετισμό απεύθυναν στελέχη του Δήμου, της Περιφέρειας και του Επιμελητηρίου ενώ ο διευθυντής του Μουσείου Μαστίχας Δ. Γαβαλάς έκανε λεπτομερή παρουσίαση του νέου αποκτήματος της Χίου.

Να σημειωθεί ότι το παρόν έδωσε και η νέα Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στη Σμύρνη Αργυρώ Παπούλια, η οποία έγινε θερμά αποδεκτή από τους παρευρισκόμενους.

Η εκδήλωση, στην οποία συμμετείχε η ένωση τουριστικών πρακτόρων της Τουρκίας, καλύφθηκε δημοσιογραφικά από τα μεγάλα Μ.Μ.Ε. της Σμύρνης. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ