9.1.2016 10:13

Ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια του «Νήσος Σάμος»

ΣΕ 6 ΩΡΕΣ ΚΑΙ 40 ΛΕΠΤΑ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Στο άνοιγμα των πλάνων της για την καλοκαιρινή περίοδο προχώρησε η HSW που ανακοίνωσε τα αναλυτικά δρομολόγια του πλοίου Νήσος Σάμος που θα συνδέει εκτός των άλλων τα Μεστά με το λιμάνι του Πειραιά και τη βόρεια Ελλάδα.

Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν στις 17 Ιουνίου και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου.

 

Σύμφωνα με αυτά το πλοίο «Νήσος Σάμος» θα αναχωρεί κάθε Τρίτη στις 11 το πρωί από Μεστά και θα προσεγγίζει το λιμάνι του Πειραιά στις 17:40.

Την ίδια ημέρα θα αναχωρεί στις 19:00 από Πειραιά και θα φθάνει στις 01:45 τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Χίο ώστε να αναχωρεί στις 02:00 με προορισμό τη Μυτιλήνη. Την Τετάρτη κατά την επιστροφή του από τη Μυτιλήνη θα προσεγγίζει τα Μεστά στις 10:40 το πρωί και θα αναχωρεί για Πειραιά στις 11:00 το πρωί.

Την Πέμπτη θα αναχωρεί στις 19:00 από τον Πειραιά και θα προσεγγίζει στα Μεστά στις 01:45 της Παρασκευής με επόμενο σταθμό τη Μυτιλήνη ενώ θα αναχωρεί και πάλι από τα Μεστά για Πειραιά στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής.

Το ίδιο δρομολόγιο θα ακολουθήσει και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ