25.6.2013 11:15

Ανάγκη για περισσότερη οργάνωση

Έξω από το λιμάνι της Χίου έριξε άγκυρες χθες το κρουαζιερόπλοιο «Silver Spirit» της εταιρείας «Silver Sea» μεταφέροντας 560 επισκέπτες η πλειονότητα των οποίων ξεναγήθηκε στους μεσαιωνικούς οικισμούς της νότιας Χίου.

Το πλοίο που ήρθε από το Κουσάντασι παρέμεινε μέχρι χθες το απόγευμα στο νησί μας και αναχώρησε για τη Κωνσταντινούπολη.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο πράκτορας του πλοίου στον «π» M. Κολοκυθιάς το πλοίο θα δέσει ακόμα 3 φορές στη Χίο μέσα στο καλοκαίρι ενώ το αδελφό του πλοίο «Silver Cloud» θα προσεγγίσει το νησί μας μία φορά.

Ο ίδιος πάντως δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ετοιμότητα των αρχών καταλογίζοντας ευθύνες στο Λιμεναρχείο καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά του επικράτησε το αδιαχώρητο όταν τα 7 πούλμαν προσπάθησαν να φθάσουν στο σημείο πρόσδεσης των λέμβων για να πάρουν τους επισκέπτες.

«Απαιτείται περισσότερος συντονισμός και σήμερα το Λιμεναρχείο πιάστηκε στον ύπνο. Ήταν ενήμεροι για την άφιξη του πλοίου και έπρεπε να ρυθμίσουν την κυκλοφορία», είπε ο ίδιος.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ