15.6.2016 14:47

Άμεση απέλαση για τρεις μετανάστες από τη Χίο

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΕΛΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Ποινή 5μηνών φυλάκισης με 3 αναστολή επέβαλε η Δικαιοσύνη στους τρεις μετανάστες που στις 17:10 το απόγευμα της Τρίτης απέσπασαν από κατάστημα της Χίου 380 ευρώ.

Οι μετανάστες, 1 Σύριος και 2 Αλγερινοί, μπήκαν σε κατάστημα χειροποίητων κοσμημάτων στο κέντρο της πόλης και με τη μέθοδο της απασχόλησης του υπευθύνου, απέσπασαν το συγκεκριμένο ποσό από το ταμείο. Το συμβάν καταγγέλθηκε άμεσα στην Αστυνομία η οποία κατάφερε να εντοπίσει άμεσα τους δράστες.

Μάλιστα αναγνωρίστηκαν και από το θύμα της κλοπής, ενώ πάνω τους εντοπίστηκαν και τα χρήματα τα οποία επιστράφηκαν στο κατάστημα.

Οι 3 μετανάστες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «π», θα οδηγηθούν άμεσα σε προαναχωρησιακό κέντρο στην ηπειρωτική Ελλάδα, ώστε να απελαθούν άμεσα εντός των επόμενων ημερών. Όπως πάντως εξήγησε η Αστυνομία η συγκεκριμένη τακτική, δηλαδή της απέλασης, θα ακολουθείται προς παραδειγματισμό και στο μέλλον, ιδιαίτερα σε άτομα που επιδεικνύουν παραβατική συμπεριφορά. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ