5.8.2016 15:46

Αλλού τα δρομολόγια κι αλλού τα λεωφορεία

ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ

Καταδικασμένο στις προχειρότητες που το ίδιο ανέχεται είναι το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χίου δοκιμάζοντας παράλληλα και τα νεύρα των επισκεπτών του νησιού. Μη έχοντας άλλο τρόπο να ενημερωθεί για τα καλοκαιρινά δρομολόγια, ομάδα επισκεπτών του νησιού αποφάσισε να πληροφορηθεί για τις ώρες και τις τιμές μέσω της ιστοσελίδας του Υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Για καλή τους τύχη, πριν καν ξεκινήσουν να φορτώνονται με τα σακίδια με προορισμό τα Μεστά, αποφάσισαν να καλέσουν στο τηλέφωνο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ για να επιβεβαιώσουν τις ώρες.

Έτσι ανακάλυψαν ότι και οι ώρες είναι διαφορετικές αλλά και πολλά δρομολόγια δεν ισχύουν.

«Είναι ακατανόητη η στάση τους. Καλέσαμε στο τηλέφωνο και αφού το σήκωσαν με την 5η φορά μας πληροφόρησαν ότι έτσι έχει η κατάσταση. Μετά άρχισε και μας έλεγε κάτι ακατανόητα για site και server και κωδικούς. Έτσι δεν θα πάει το νησί μπροστά. Εκτεθήκαμε στους ανθρώπους που φιλοξενούσαμε», ανέφερε κάτοικος του νησιού στον «π».

«Δυστυχώς δεν διορθώνεται»

Στην παραδοχή της αδυναμίας να παρέχει σωστή πληροφόρηση στους πελάτες του, προχώρησε μέσω του «π» και ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Γ. Καραμήτσος λέγοντας ότι η εταιρία εξαιτίας προβλήματος δεν μπορεί να ενημερώσει διαδικτυακά τους επιβάτες.

«Είχαμε αναθέσει σε εταιρία να μας φτιάξουν την ιστοσελίδα μας. Όμως μας ενημέρωσαν ότι έχασαν τους κωδικούς με αποτέλεσμα να μην μπορούν να «ανέβουν» τα νέα δρομολόγια. Προσπαθούμε να διορθώσουμε το πρόβλημα αλλά δεν το έχουμε καταφέρει» ανέφερε ο κ. Καραμήτσος.

Εκτός των άλλων ο ίδιος παραδέχτηκε ότι το Υπεραστικό ΚΤΕΛ έχει προχωρήσει στη μείωση δρομολογίων εξαιτίας της μείωσης του τουρισμού. «Η ανυπαρξία τουριστών εξηγεί και τη μείωση των δρομολογίων. Προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε με κάθε τρόπο στις υποχρεώσεις μας αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι κατέληξε» ο κ. Καραμήτσος. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ