4.3.2016 13:06

Αλλαγή σκυτάλης στο Λιμεναρχείο [ΒΙΝΤΕΟ]

ΝΕΟΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΡΑΓΚΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΥΠΟΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ Η ΕΙΡΗΝΗ ΑΡΓΥΡΗ

Με ανάμεικτα συναισθήματα αναχωρεί από τη Χίο για την Κύπρο, όπου αναλαμβάνει καθήκοντα Προξενικού Λιμενάρχη Αμμοχώστου με έδρα τη Λεμεσό, ο μέχρι πρότινος Λιμενάρχης Χίου Γιάννης Αργυράκης.

Καθήκοντα νέου Λιμενάρχη αναλαμβάνει από τη Δευτέρα ο μέχρι πρότινος Υπολιμενάρχης Χρήστος Φραγκιάς ενώ τη θέση του Υπολιμενάρχη καταλαμβάνει η Ειρήνη Αργυρή.

Σε δηλώσεις του στον «π» ο Γιάννης Αργυράκης, ευχαρίστησε τους συναδέλφους του που στήριξαν την Υπηρεσία σε μία πρωτόγνωρη για το νησί, την Ελλάδα και την Ευρώπη συγκυρία, αλλά και τους φορείς του νησιού για την άψογη συνεργασία στο μεταναστευτικό. Αποχωρώντας από τη Χίο, ευχήθηκε κουράγιο, δύναμη και υπομονή στους συναδέλφους του, λέγοντας ότι ευχή όλων είναι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση που επικρατεί στο νησί μας.

Ο απερχόμενος αλλά και ο νέος Λιμενάρχης το πρωί της Παρασκευής επισκέφθηκαν τον διοικητή της 96 ΑΔΤΕ, τον Μητροπολίτη Χίου Μάρκο καθώς και τον αντιπεριφερειάρχη Στ. Κάρμαντζη. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ