14.10.2016 11:12

Άκαρπες οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του 56χρονου Χιώτη ψαρά

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 2Η ΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΣΑΜΟ ΚΑΙ ΠΑΤΜΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ SUPER PUMA

Στην μάχη του εντοπισμού του 56χρονου Χιώτη ψαρά τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν από το απόγευμα της Πέμπτης ενώ έπλεε με το σκάφος του στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Χίου και Σάμου, ρίχτηκαν σήμερα το πρωί ένα ελικόπτερο Super Puma καθώς και δύο σκάφη του Λιμενικού από Σάμο και Πάτμο.

Ο 56χρονος ψαράς απέπλευσε από τη μαρίνα του Καστέλλου το μεσημέρι της Πέμπτης. Η τελευταία του επικοινωνία ήταν με ένα φίλο του στον οποίο ανέφερε ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα στην προπέλα τους σκάφους. Προσδιόρισε μάλιστα τη θέση που βρίσκονταν λέγοντας ότι είναι στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Χίου και Σάμου.

Από αυτό το χρονικό σημείο κι έπειτα η επικοινωνία με τον 56χρονο δεν κατέστη δυνατή.

Από την αρχή επιχείρησε το σκάφος του Λιμεναρχείου Χίου και το Λιμεναρχείου Σάμου, όμως οι έρευνες σταμάτησαν αργά χθες το βράδυ και συνεχίστηκαν σήμερα το πρωί χωρίς ωστόσο αποτελέσματα μέχρι στιγμής. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ