19.1.2016 16:25

"Αιτία πολέμου το νέο ασφαλιστικό" [ΒΙΝΤΕΟ]

ΠΥΡΕΤΩΔΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

Σε αγώνα διαρκείας κατά του ασφαλιστικού «εκτρώματος», όπως το χαρακτήρισε, καλεί η διοίκηση του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ τους εργαζόμενους σε δημόσιο αλλά και ιδιωτικό τομέα.

Ξεκινώντας τον αγώνα της οργάνωσης της πανεργατικής απεργίας της 4ης Φεβρουαρίου η τοπική ΑΔΕΔΥ διοργανώνει την ερχόμενη Παρασκευή 22 Ιανουαρίου ενημερωτική σύσκεψη στο κτίριο της Περιφέρειας παρουσία του μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας στης ΑΔΕΔΥ Βέτας Πανουτσάκου.

«Το νομοσχέδιο μας αφορά όλους»

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου τόσο ο Γ. Αμπαζής όσο και ο Π. Νικήτας εστίασαν στο  γεγονός ότι πρόκειται για ένα νομοσχέδιο το οποίο απευθύνεται σε όλους πλέον τους πολίτες της χώρας, αφού αλλάζει όλα όσα γνωρίζαμε τόσο στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη όσο και στο κατοχυρωμένο συνταγματικά δικαίωμα της συνταξιοδότησης.

«Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝ.ΕΛ. έρχεται να δώσει το τελικό χτύπημα, διαλύοντας ό,τι έχει απομείνει από την Κοινωνική Ασφάλιση. Η Κοινωνική Ασφάλιση για τη μεγαλοεργοδοσία και την κυβέρνηση είναι κόστος. Για εμάς είναι αναφαίρετο δικαίωμα, είναι η ζωή μας και η προστασία των οικογενειών μας», ανέφεραν στα λεγόμενά τους.

Μάλιστα έθεσαν ως στόχο μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου να πραγματοποιηθεί σειρά ενημερώσεων σε όλους τους χώρους εργασίας ώστε οι εργαζόμενοι να ενημερωθούν πλήρως για τις νέες επώδυνες αλλαγές που προβλέπονται μέσα από το νέο νομοσχέδιο. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ