6.10.2014 18:50

Αιματηρό τροχαίο στον περιφερειακό

ΟΔΗΓΟΣ Ι.Χ. ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΠΕΖΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με θύματα άνδρα οδηγό Ι.Χ. και πεζή γυναίκα σημειώθηκε λίγο πριν τις 18:00 της Δευτέρας στον περιφερειακό της πόλης της Χίου.

Σύμφωνα με τα  στοιχεία του ρεπορτάζ ο Χ.Γ. που οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο μάρκας Audi, κινούμενος με κατεύθυνση την πόλη, για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αρχικά να ανέβει στο πεζοδρόμιο, στη συνέχεια να παρασύρει πεζή γυναίκα που πραγματοποιούσε περίπατο και τέλος να καταλήξει στο ρέμα του ποταμού Παρθένη.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Χίου  και εξέπνευσε 55 λεπτά αργότερα ενώ χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο με δύο οχήματα προκειμένου να απεγκλωβίσει τον οδηγό του Ι.Χ. που νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση.

Έρευνα για το συμβάν πραγματοποιεί η Τροχαία Χίου. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ