1.4.2016 13:35

"Αδειάζει" Μ. Φλατσούση ο Ανδρέας Μιχαηλίδης

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΠΕΔΥ ΠΥΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Βουλευτή Χίου Ανδρέα Μιχαηλίδη, στο σημερινό πρωτοσέλιδο του πολίτη αναφορικά με τη λειτουργία των αγροτικών ιατρείων και τη χρηματοδότηση τους από τν Δήμο. Ο κ. Μιχαηλίδης υποστηρίζοντας ότι οι απόψεις που μεταφέρονται σε έγγραφο του κ. Φλατσούση προς τον Δήμο Χίου είναι καθαρά προσωπικές, δεν αποτελούν επιλογές ή εντολές του υπουργείου ενώ αναφορικά με τη χρηματοδότηση των ιατρείων από τον Δήμο τονίζει πως αυτή είναι καθαρά προαιρετικού ή δυνητικού χαρακτήρα

Η δήλωση

 

 Με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας σας, θέλω να δηλώσω ότι οι απόψεις που εξέφρασε ο κύριος Φλατσούσης μέσω του εγγράφου του προς τον Δήμο Χίου είναι αποκλειστικά προσωπικές του. Αντιθέτως, απ’ ό,τι είμαι σε θέση να γνωρίζω, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα υγείας του Δήμου  Χίου ζήτησε να συνδράμει ο Δήμος με κάποιο τρόπο στη στήριξη των αγροτικών ιατρείων, κυρίως της Αμανής.

Υπενθυμίζω ότι η σχετική διάταξη με την οποία μπορούν οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης να υποστηρίζουν δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας έχει καθαρά προαιρετικό- δυνητικό χαρακτήρα. Τα αγροτικά ιατρεία υποστηρίζονται με την μεγαλύτερη δυνατή επάρκεια.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ