Κοινωνία

1/4/16 13:35

τελ. ενημ.: 1/4/16 13:35

"Αδειάζει" Μ. Φλατσούση ο Ανδρέας Μιχαηλίδης

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΠΕΔΥ ΠΥΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Βουλευτή Χίου Ανδρέα Μιχαηλίδη, στο σημερινό πρωτοσέλιδο του πολίτη αναφορικά με τη λειτουργία των αγροτικών ιατρείων και τη χρηματοδότηση τους από τν Δήμο. Ο κ. Μιχαηλίδης υποστηρίζοντας ότι οι απόψεις που μεταφέρονται σε έγγραφο του κ. Φλατσούση προς τον Δήμο Χίου είναι καθαρά προσωπικές, δεν αποτελούν επιλογές ή εντολές του υπουργείου ενώ αναφορικά με τη χρηματοδότηση των ιατρείων από τον Δήμο τονίζει πως αυτή είναι καθαρά προαιρετικού ή δυνητικού χαρακτήρα

Η δήλωση

 

 Με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας σας, θέλω να δηλώσω ότι οι απόψεις που εξέφρασε ο κύριος Φλατσούσης μέσω του εγγράφου του προς τον Δήμο Χίου είναι αποκλειστικά προσωπικές του. Αντιθέτως, απ’ ό,τι είμαι σε θέση να γνωρίζω, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα υγείας του Δήμου  Χίου ζήτησε να συνδράμει ο Δήμος με κάποιο τρόπο στη στήριξη των αγροτικών ιατρείων, κυρίως της Αμανής.

Υπενθυμίζω ότι η σχετική διάταξη με την οποία μπορούν οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης να υποστηρίζουν δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας έχει καθαρά προαιρετικό- δυνητικό χαρακτήρα. Τα αγροτικά ιατρεία υποστηρίζονται με την μεγαλύτερη δυνατή επάρκεια.

 

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση