1.3.2013 14:07

57χρόνια παρουσίας της 96ΑΔΤΕ "Χίος" - ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ

Το μήνυμα της εθνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο παρά τις συνεχείς προκλήσεις εξ’ ανατολών, έστειλε το πρωί της Παρασκευής ο διοικητής της 96 ΑΔΤΕ «Χίος» Ταξίαρχος Δημόκριτος Ζερβάκης, στα πλαίσια της 57ης επετείου από τη δημιουργία της 96 Ανωτέρας Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής με έδρα τη Χίο.

«Σήμερα είναι ημέρα περισυλλογής και τιμής για τα στελέχη της Ταξιαρχίας, που με αυταπάρνηση εδώ και 57χρόνια προσέφεραν στο νησί και στην πατρίδα τις πολύτιμες υπηρεσίες του. Είναι ημέρα περισυλλογής προκειμένου να αναλογιστεί ο καθένας τις ιστορικές πλέον ευθύνες που απορρέουν από την άσκηση των καθηκόντων μας.

Η ιστορική Ταξιαρχία παραμένει εδώ, ενεργή και αξιόμαχη προστατεύοντας την Εθνική κυριαρχία από κάθε επίδοξο καταπατητή με άξια στελέχη και σύγχρονο οπλισμό», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ημερήσια διαταγή ο Ταξίαρχος Δημόκριτος Ζερβάκης.

Αμέσως μετά την τελετή ακολούθησε επίδειξη με οπλισμό ενώ παρουσιάστηκαν τα οπλικά συστήματα που διαθέτει η 96ΑΔΤΕ ικανά να αποτρέψουν τον επίδοξο εισβολέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ:
ΒΙΝΤΕΟ 1: Τελετή και δοξολογία
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ "Π" ΣΤΟ FACEBOOK

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ