4.4.2014 12:09

22χρονος απειλούσε 30χρονο με ροζ βίντεο

Διατηρούσαν ερωτική σχέση για 2 μήνες και του ζήτησε 1000 ευρώ με αντάλλαγμα να μην ανεβάσει το βίντεο στο Youtube

Στα δίχτυα της Ασφάλειας Χίου κατηγορούμενος για εκβιασμό με σκοπό το χρήμα βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 22χρονος Χιώτης που απειλούσε τον 30χρονο εραστή του ότι θα ανέβαζε ροζ βίντεο με ερωτικές τους περιπτύξεις (από τον προηγούμενο Νοέμβριο) εάν δεν του έδινε το ποσό των 1000 ευρώ.

Το 30χρονο θύμα από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια κι έτσι στήθηκε η επιχείρηση σύλληψης του 22χρονου με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Οι 2 εμπλεκόμενοι έδωσαν ραντεβού το μεσημέρι της Πέμπτης στο Μπούρτζι κι εκεί μετά την παράδοση των πλαστών χαρτονομισμάτων ανέλαβαν δράση οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που συνέλαβαν τον 22χρονο και τον οδήγησαν στην Εισαγγελία Χίου στα πλαίσια αυτόφωρης διαδικασίας.

Οι αστυνομικές έρευνες πλέον στρέφονται στην ανάμειξη του 22χρονου σε ανάλογα περιστατικά που δεν έχουν επίσημα καταγγελθεί. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ