10.6.2015 16:52

300 αιτήσεις για 34 θέσεις [ΒΙΝΤΕΟ]

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ 8ΜΗΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Η αγωνία κυρίως της νέα γενιάς για εργασία, έστω και με ημερομηνία λήξης, φαίνεται πίσω από τον αυξημένο αριθμό αιτήσεων στον Δήμο για την κάλυψη των 34 κενών θέσεων 8μηνης διάρκειας.

Η προθεσμία υποβολής έληξε  τη Δευτέρα και 295 συμπολίτες μας, κυρίως νέοι άνθρωποι, κατέθεσαν αίτηση για πρόσληψη με την ελπίδα ότι θα μέχρι τον ερχόμενο Φλεβάρη θα μπορέσουν να διασφαλίσουν ένα βασικό εισόδημα.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γ. Μπελέγρη, ήδη έχει ξεκινήσει η καταμέτρηση των μορίων με βάση τον πίνακα του ΑΣΕΠ και τα πρώτα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο 10ήμερο.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η διαδικασία των ενστάσεων, με στόχο την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων στο τέλος του μήνα και την πρόσληψη των 34 οκταμηνιτών στο πρώτο πενθήμερο του Ιουλίου.

Όπως ανέφερε ο κ. Μπελέγρης οι 34 υπάλληλοι θα είναι σε θέση να καλύψουν τις ανάγκες του Δήμου μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2016 προσφέροντας έτσι σημαντική βοήθεια στην υπηρεσία Καθαριότητας που επί του παρόντος παραμένει αποδεκατισμένη από προσωπικό. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ