21.1.2013 11:33

17χρονος Αλβανός πίσω από 4 απόπειρες κλοπής δικύκλων

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ

Στη σύλληψη ενός 17χρονου Αλβανού, μόνιμου κατοίκου της Χίου, προχώρησαν στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Χίου με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής δικύκλου.

Ο νεαρός δράστης λίγο πριν την προσαγωγή του στην Α.Δ. Χίου είχε αποπειραθεί να κλέψει ένα σταθμευμένο δίκυκλο στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Φραγκομαχαλά όμως έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια που τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση.

Κατά τη διενέργεια της προανάκρισης ο ανήλικος παραδέχθηκε την πράξη του ενώ ομολόγησε ότι στη διάρκεια του τελευταίου 3μήνου είχε αποπειραθεί να κλέψει ακόμα 4 δίκυκλα σε περιοχές πέριξ της πόλης.

Οι Αστυνομικοί μετά την προανάκριση άφησαν ελεύθερο τον ανήλικο και συνέλλαβαν τον πατέρα του με την κατηγορία της παραμέλησης καθήκοντος, τον οποίο οδήγησαν στις 11 το πρωί της Δευτέρας στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.

Εν τω μεταξύ σήμερα το πρωί οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας, εξιχνίασαν 4 υποθέσεις διαρρήξεων από τον Σεπτέμβρη του 2012 μέχρι σήμερα σε καταστήματα και οικίες στα προάστια της πόλης, συλλαμβάνοντας έναν τον αθίγγανο Σ.Α. ως δράστη των περιστατικών, ο οποίος ομολόγησε τις πράξεις του.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ