10.12.2012 17:42

100 χρόνια... Drift!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΘΟΥΝ ΑΦΙΣΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ DRIFΤ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΤΑΝΤ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

Από απαράδεκτη μέχρι ανιστόρητη και από γελοία έως και εξωφρενική μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την κίνηση των υπεύθυνων του αγώνα Drift που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο νησί μας, να κολλήσουν τις διαφημιστικές αφίσες της διοργάνωσης επάνω στα ταμπλό για τον εορτασμό των 100 χρόνων από τα ιστορικά ελευθέρια της Χίου.
Οι διοργανωτές μη αντιλαμβανόμενοι ότι τα συγκεκριμένα ταμπλό αποτελούν την αποτύπωση της σύγχρονης ιστορίας του νησιού και θεωρώντας ότι η επέτειος έχει παρέλθει,  κόλλησαν αφίσες επάνω στα σταντ του Δήμου επί της Λεωφόρου Αιγαίου την ίδια στιγμή που οι χώροι αφισοκόλλησης που τοποθέτησε σε όλη την πόλη η υπηρεσία καθαριότητας όχι μόνο φθάνουν αλλά περισσεύουν.
Για απαράδεκτη πράξη που επισείει πρόστιμο έκανε λόγο ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ν. Μαρτάκης, τονίζοντας ότι τέτοιου είδους πρακτικές θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με αυστηρότητα ώστε να λειτουργούν αποτρεπτικά στο μέλλον.
Ωστόσο το θέμα άπτεται της Αστυνομίας του Λιμεναρχείου που εντοπίζοντας τους διοργανωτές θα πρέπει να αναλάβει την επιβολή προστίμου σύμφωνα με τον κανονισμό Καθαριότητας. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ