25.9.2023 17:32

Βολισσός - Στέγη στο πυροσβεστικό κλιμάκιο της περιοχής από τον Δήμο Χίου

Με προτεραιότητα την ασφάλεια αλλά και τη θωράκιση του νησιού μας από τις πυρκαγιές ο Δήμος Χίου προχώρησε στην παραχώρηση ακινήτου στην περιοχή της Βολισσού προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου.

Η νέα αυτή βάση, η οποία είναι πλέον σε χρήση αναμένεται να συμβάλει αποφασιστικά στο σπουδαίο έργο της πυροπροστασίας. Την Κυριακή (24/9) παρουσία του Δημάρχου Χίου, κ. Σταμάτη Κάρμαντζη και του Αντιδημάρχου, υπεύθυνου για θέματα πολιτικής προστασίας, κ. Παναγιώτη Μανδάλα τελέστηκε ο αγιασμός των εγκαταστάσεων.

Παράλληλα, ο χώρος των δημοτικών σφαγείων (Βολισσού) παραχωρήθηκε στο παράρτημα της εθελοντικής ομάδας «Όμικρον» που εδρεύει στη Βολισσό, με καταγεγραμμένο ένα σημαίνον έργο αναφορικά με την πυροπροστασία στην ευρύτερη περιοχή της Αμανής. Τέλος, όπως επισημάνθηκε από το Δήμαρχο συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τα έργα και οι δράσεις του Δήμου για την ασφάλεια και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών του νησιού μας.

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ